Om oss 1

Om oss


Hvem er vi?


Brann & Sprinklerteknikk AS er et spesialfirma innen brannsikring, som utfører arbeid innen alle bygningskategorier. Vi prosjekterer og installerer sprinkleranlegg, og utfører i tillegg vedlikehold og kontroll.

om oss

Firmaet ble etablert i 2002 av branningeniør Tore Solberg, og har siden da utviklet seg til en stor bedrift som jobber med mange spennende og lærerike prosjekter. Firmaet har opparbeidet seg en rekke gode samarbeidspartnere opp gjennom årene, og vi setter stor pris på tilliten vi får fra våre kunder. Vårt mål vil alltid være å finne den beste løsningen for kunden og prosjektet, samtidig som vi sørger for at alle lover og regler er fulgt.

Vi er i dag 28 ansatte fordelt på administrasjon, teknikere og montører, med lang erfaring og god kompetanse innen automatiske slukkeanlegg, med hovedfokus på sprinklerfaget. Vi benytter oss også av innleide sprinklermontører for å bistå våre faste ansatte om det skulle være behov for dette.

Vår kjernevirksomhet er installasjon av sprinkleranlegg i både eksisterende og nye bygg, men vi utfører i tillegg prosjektering av spesialanlegg som gasslukkeanlegg, kjøkkenanlegg samt årlig kontroll og vedlikehold av sprinkleranlegg. Flere av våre ansatte innehar FG-sertifisering innen utførelse, prosjektering, kontroll og vedlikehold.

Brann & Sprinklerteknikk AS sin målgruppe befinner seg hovedsakelig i Bergen og Hordaland, men vi har også gjort prosjekter i andre deler av landet.

Skroll til toppen