Sprinkelstopper

Av og til kan uhellet være ute: En truck kjører på en reolsprinkler, en feil på en maskin medfører varmgang, et barn kaster en ball og treffer en sprinkler. Dette er bare noen eksempler på hendelser som kan forårsake at en sprinkler løser ut.

Det kan ta tid å lokalisere sprinklerventilen og få stengt vanntilførselen, som videre kan medføre unødvendige og kostbare vannskader. Med en Sprinklerstopper kan du raskt og enkelt forhindre dette.

En sprinklerstopper er det enkleste, raskeste og ikke minst sikreste verktøy som er tilgjengelig for å stenge en aktivert sprinkler. Den passer i bukselommen og kan brukes med bare èn hånd, slik at den andre hånden er ledig til å holde deg fast hvis du f.eks. er i trappestige eller lignende.

Shutgun sprinklerstopper passer for 1/2″ sprinklerhoder, og anbefales for både privatboliger og bedrifter. Med 2 til 3 trykk på sprinklerstopperen vil du kunne stenge for vannet. Skulle brann oppstå før du har fått byttet sprinkler, vil et innebygget termisk smelteledd knuse og frigjøre sprinklerstopperen slik at slokkevann igjen strømmer ut. Vi anbefaler likevel at sprinkler blir byttet snarest mulig etter skade.

Kan leveres med veggplate for å enkelt henge den opp slik at den er lett tilgjengelig ved behov.

Bestillingskjema