Vår historie

Vår historie

Brann & Sprinklerteknikk ble grunnlagt i 2002 av Tore Solberg.

Solberg hadde da gjennom sin yrkeskarriere opparbeidet seg omfattende kunnskap og erfaring innen sprinklerfaget. I 2006 kom Vidar Rune Skintveit inn som medeier i bedriften. Han er utdannet i rørleggerfaget, og har lag erfaring med montering av sprinkler.

 

I 2006/2007 inngikk Brann & Sprinklerteknikk AS en avtale med Selbu Kommune, som ble firmaets første store prosjekt. Dette samarbeidet har vi fortsatt videre helt frem til i dag.

Videre kom et prosjekt på Haukeland Sykehus i 2007. Laboratoriebygget. Dette krevde mange nyansettelser i firmaet, og prosjektet gikk svært godt.

 

Senere jobbet vi med installasjon av anlegg på kysthospitalet, Høyskolen i Bergen på Kronstad og i samarbeid med Avinor på flyplassen. Disse prosjektene har gitt oss fine rammeavtaler med blant annet Statsbygg og Avinor. Denne tilliten setter vi pris på!

 

Vi har også en god samarbeidsavtale med Bergen kommune, som innebærer vedlikehold , kontroll og utbedringer av slukkeanlegg på deres bygg, i tillegg til opplæring av driftspersonell.

I nyere tid har vi blant annet jobbet med rehabiliteringen av Hotel Norge i Bergen sentrum, installasjon av sprinkleranlegg på St Johanneshjemmet og et svært spennende prosjekt på Evenes Hotel i Nord-Norge.

 

Nå i 2020 jobber vi blant annet med oppføringen av det nye barne- og ungdomssykehuset ved Haukeland universitetssykehus i Bergen. Vi ser også stort frem til å begynne arbeidet med oppføringen av vognhallen til bybanen i Fyllingsdalen på nyåret.

 

Sammen har Vidar Rune Skintveit og Tore Solberg bygd opp en solid kundebase som har resultert i mange gode samarbeid og spennende prosjekter opp i gjennom tidene. Vi er også svært stolte av å ha bygd opp et solid team av ansatte med bred erfaring og kompetanse, både blant våre montører, prosjektledere og i administrasjonen.

 

I 2019 valgte eier og daglig leder Tore Solberg å selge seg ut av Brann & Sprinklerteknikk, og overlater etter 17 år sin rolle til Vidar Rune Skintveit. Bedriften har etter dette foretatt en rekke interne endringer, og ser frem til alle prosjektene og samarbeidene vi har i vente.

Vil du jobbe hos oss?