Hvem er vi?

Brann & Sprinklerteknikk AS er et spesialfirma innen brannsikring

Vi utfører arbeid innen alle bygningskategorier. Vi prosjekterer og installerer sprinkleranlegg, og utfører i tillegg vedlikehold og kontroll.

Om oss

Firmaet ble etablert i 2002 og har siden da utviklet seg til en stor bedrift som jobber med mange spennende og lærerike prosjekter. Firmaet har opparbeidet seg en rekke gode samarbeidspartnere opp gjennom årene, og vi setter stor pris på tilliten vi får fra våre kunder. Vårt mål vil alltid være å finne den beste løsningen for kunden og prosjektet, samtidig som vi sørger for at alle lover og regler er fulgt.

Vi er i dag 28 ansatte fordelt på administrasjon, teknikere og montører, med lang erfaring og god kompetanse innen automatiske slukkeanlegg, med hovedfokus på sprinklerfaget. Vi benytter oss også av innleide sprinklermontører for å bistå våre faste ansatte om det skulle være behov for dette.

Vår kjernevirksomhet er installasjon av sprinkleranlegg i både eksisterende og nye bygg, men vi utfører i tillegg prosjektering av spesialanlegg som gasslukkeanlegg, kjøkkenanlegg samt årlig kontroll og vedlikehold av sprinkleranlegg. Flere av våre ansatte innehar FG-sertifisering innen utførelse, prosjektering, kontroll og vedlikehold. 

Brann & Sprinklerteknikk AS sin målgruppe befinner seg hovedsakelig i Bergen og Hordaland, men vi har også gjort prosjekter i andre deler av landet.

Brann & Sprinklerteknikk AS er nå Miljøfyrtårn-sertifisert! Vi er utrolig stolte over å være Miljøfyrtårn- sertifisert. Nå har vi et synlig bevis på at vi tar ansvar, og et konkret verktøy for å jobbe kontinuerlig med miljøforbedringer og grønn omstilling

Våre tjenester

Vi prosjekterer og installerer sprinkleranlegg, og utfører i tillegg vedlikehold og kontroll.

Prosjektering av sprinkleranlegg

Smidig installasjonsprosess avhengig av god kommunikasjon mellom kontor og montør, godt samarbeid, og fokus på kvalitet og sikkerhet. 

Installasjon og montering

Smidig installasjonsprosess avhengig av god kommunikasjon mellom kontor og montør, godt samarbeid, og fokus på kvalitet og sikkerhet. 

Vedlikehold og kontroll

Vi har en egen vedlikeholdsavdeling med erfarne teknikere som utfører rutinemessig vedlikehold av alle typer vannbaserte slokkeanlegg, samt årlige FG-kontroller.

Gasslukke-
anlegg

Novec 1230 gir store muligheter fordi den har en unik kombinasjon av egenskaper for en kjemisk gass. Gassen er utviklet av 3M, og Tyco har stått for system-løsningen.

Grunnet ferieavvikling har vi i perioden 22.07.24-09.08.24 begrenset mulighet til å behandle ordrer og sende ut varer. Leveringstiden vil derfor bli noe forlenget.

Dersom det haster, ta kontakt på post@brannsprinkler.no