Novec 1230
fyllestasjon

Det er svært viktig at våre kunder har en trygghet for at nedetiden etter et utløst system er så kort som mulig. Dette er grunnen for at vi har valgt å etablere en godkjent fyllestasjon for Novec 1230 i Bergen. 

Fyllestasjon for Novec 1230 i Bergen

Vi i Brann & Sprinklerteknikk AS har etablert fyllestasjon for Novec 1230 i våre lokaler i Godvik, like vest for Bergen sentrum. 

Vi ser at etterspørselen i markedet er stor og at mange slike systemer er blitt innstallert rundt om i landet. Særlig på båter og anlegg knyttet til oljeindustrien.

Ingen miljøpåvirkning

Ingen ozonskadende egenskaper
Ingen drivhuseffekt

Utmerket brannslokningsevne

Fortrenger ikke oksygen
Rask utløsningstid på 10 sekunder

Ufarlig for mennesker

Kan brukes i bemannede rom
Inneholder hverken klor eller brom

Enkel lagring og fylling

Kompakt lagring
Enkel re-fylling
Lavt trykk på sylinderen

Litt om Novec1230

Novec 1230 gir store muligheter fordi den har en unik kombinasjon av egenskaper for en kjemisk gass. Gassen er utviklet av 3M, og Tyco har stått for system-løsningen. Gassen består av en sammensetning sv fluor, oksygen og karbon. Fluorisert keton gir en sikker og effektiv brannslokking uten noen miljømessige ulemper. Novec 1230 slokker gjennom kombinasjon av varme absorbering (hvor kjøling er hovedeffekten) og direkte kjemisk inngrep med flammen. Fortrenger ikke oksygen, utløsningstid på omtrent 10 sekunder, er en væske som omdannes til gass og kan brukes både til system- og punktslokking. 

Vi hjelper deg!

Grunnet ferieavvikling har vi i perioden 22.07.24-09.08.24 begrenset mulighet til å behandle ordrer og sende ut varer. Leveringstiden vil derfor bli noe forlenget.

Dersom det haster, ta kontakt på post@brannsprinkler.no