Installasjon og montering

Alle våre sprinklermontører har lang erfaring og bred kompetanse innen faget.

Prosessen

Vi har en blanding av rørleggere, teknikere og hjelpearbeidere som bidrar i installasjonsprosessen. Før oppstart av nye prosjekter vil prosjektleder ha en gjennomgang med våre montører for å sette de godt inn i arbeidets omfang, samt hvilke forventninger kunden har til dem. Det vil også bli utnevnt en bas, samt presentert en fremdriftsplan.

Underveis i byggeprosessen vil det som en del av vårt interne KS-system bli utført trykktester og andre kontroller for å sikre fremgang og kvalitet i installasjonen. Vi benytter oss av systemet Kvalitetskontroll. Ved overlevering av bygget vil det bli utlevert FDV-dokumentasjon, samt gitt nødvendig opplæring til driftspersonell.

Lang erfaring

Dyktige montører

Miljøfyrtårn-sertifisert

FDV-dokumentasjon

Overskrift

This Text Box widget is placed within a Flexbox Container. If you want to learn more about how containers can help you with your website, watch this video

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur and adipiscing elit, sed eiusmod temporod and so incididunt ut labore et dolore.

Andre tjenester

Prosjektering av sprinkleranlegg

Vi i Brann og Sprinklerteknikk tilbyr på vegne av byggherrer og entreprenører bistand med prosjektering av komplette
sprinkleranlegg.

Vedlikehold og kontroll

Vi har en egen vedlikeholdsavdeling med erfarne teknikere som utfører rutinemessig vedlikehold av alle typer vannbaserte slokkeanlegg, samt årlige FG-kontroller.

Gasslukke-
anlegg

Novec 1230 gir store muligheter fordi den har en unik kombinasjon av egenskaper for en kjemisk gass. Gassen er utviklet av 3M, og Tyco har stått for system-løsningen.

Vi hjelper deg!

Vi kan hjelpe deg med prosjektering og installerer sprinkleranlegg,
vi utfører i tillegg vedlikehold og kontroll innen brannsikring.

Grunnet ferieavvikling har vi i perioden 22.07.24-09.08.24 begrenset mulighet til å behandle ordrer og sende ut varer. Leveringstiden vil derfor bli noe forlenget.

Dersom det haster, ta kontakt på post@brannsprinkler.no